fredag den 25. juni 2010

Vase...



En vase. Ganske enkelt. Hurtigt og nemt lille projekt.
Posted by Picasa

mandag den 21. juni 2010

Kender I det?

Det er generelt en lidt dårlig dag, da den startede med jeg skulle til begravelse.
Nu er jeg så alene hjemme med 2 børn, der ikke vil sove. Manden er på arbejde og kommer først hjem inat. Jeg har lyst til cola, men har ikke mere på lager. Finder slik og kager og får endnu mere dårlig samvittighed over min "jeg-har-født-to-børn-mave! Jeg sætter mig i sofaen og ser på den græsplæne der burde slåes, bedene der burde luges og legeshuset der skal males færdigt. Trods gode intentioner, må jeg indse at tingene ikke går så hurtigt som de plejer, når vi nu har 2 børn. Når der så er tid engang i mellem, er der jo også en symaskine jeg gerne vil pleje lidt.
Jeg er så træt jeg ikke engang orkede, at lægge et billede på.
Håber imorgen bliver en af de dage, hvor man når ALT og går i seng med god samvittighed. I ved, sådan en dag hvor vasketøjet bliver klaret i sy pausen, der bliver handlet inden frokosten, malet inden jeg igen skal sy lidt og så lige slået græs når begge unger sover kl 19.00...

torsdag den 17. juni 2010

Barselsgave...


Jeg skulle idag på barselsbesøg. Jubii, det er altid så dejligt, at se de små ny. Denne gang var det en lille Matias... UDEN H :-)
Matias mor havde ønsket sig hjemmesyet, så selvfølgelig fik hun det. Det blev til disse bukser med dyr på numsen og også til det viste sengetøj, som også er fuld af dyr. Heldigvis faldt det i god smag!
Selvom Kamille kun er 4 måneder, havde jeg helt glemt, hvor små de nyfødte er. Nøj hvor var han lille og Kamille så, så stor ud!

God aften til i bloggere.
Posted by Picasa

søndag den 6. juni 2010

I love liberty


Kamille har længe ventet på et patchwork tæppe fra sin bedstemor. Meeen det har vist lidt lange udsigter. Da jeg ikke selv kan lave patchwork, tænkte jeg, at jeg da kan lave firkanter. MANGE FIRKANTER! Nu har den unge dame dette fine tæppe, at ligge på i sin kravlegård. Så må vi bare vente og se, hvornår det fra bedstemor kommer. Måske når Kamille skal have kørekort om ca 18 år... ;-)
Posted by Picasa

fredag den 4. juni 2010


Lidt lækkert i liberty...
Kamille har fået en lækker "liberty" sommerbody. Jeg synes egentlig den blev helt god...
Flagranken er til min venindes datter. Min veninde har fødselsdag på onsdag, men vi er ikke på gave, men et lille kort får hun nu altid. Nu er hun blevet mor og derfor tænkte jeg, at i år vil jeg sende en lille overraskelse med. Håber de synes om den!
God weekend.
Stine
Posted by Picasa

onsdag den 2. juni 2010


Se lige hvad jeg var så heldig at modtage med posten igår. Tusind tak Majken (kreakuller og krudtuglen)!
Posted by Picasa